Behandlingar

Behandlingar

Prislista


Naprapatbehandling 45 min                                                                                                                                                                                     1195:-

Behandlande massage 45 min                                                                                                                                                                                 1395:- inkl moms

Massage 60min                                                                                                                                                                                                               1395 inkl moms
   – Klassisk massage
   – Idrottsmassage

Paketpris: Få 6 behandlingar betala bara för 5

I priset ingår framkörningsavgift, medtager även behandlingsbänk och handdukar.

Betala gör du enklast med Swish.

Arbetstider och verksamhetsområde


Mina ordinarie arbetstider är måndag-tisdag och torsdag-fredag 7.00-17.00.
Vid bokningar kvällstid och helg tillkommer en avgift på 300:-.

Jag är verksam i Stockholms Län.
Med undantag för Norrtälje, Sigtuna, Vallentuna, Österåker, Uppl.Väsby, Uppl.Bro, Nykvarn, Södertälje och Nynäshamn. Önskas behandling i dessa kommuner tillkommer 300:- i framkörningsavgift.

stockholms-län

Om behandlingarna


Naprapati:

En naprapatbehandling syftar till att minska smärta och återskapa funktion i muskler och leder. Naprapaten som är expert inom manuell medicin undersöker, diagnostiserar och därefter behandlar med ledbehandling (manipulation och mobilisering) och mjukdelsbehandling (massage, pressur, stretch). Även rehabövningar, råd och tips kring träning och arbetsergonomi ingår i behandlingen. 

Vill du veta mer om naprapati?
Besök då www.naprapater.se

 


Behandlande massage:

Så nära du kan komma en naprapatibehandling och ändå använda dig utav ditt friskvårdsbidrag.

 


Klassisk massage:

En uppmjukande behandling perfekt för dig som behöver en stund att varva ned och bli mjukare i musklerna. Teknikerna knådningar och strykningar får igång cirkulationen och får kroppen att frisätta mer lugnande hormoner.

Jag använder Lojer massageolja Inert. En massageolja bra mot känslig hud och som ej irriterar. Bästa oljan för allergiker.

Idrotts-massage:

En mer djupgående behandling än den klassiska. Passar bättre om du har många knutar (triggerpunkter) och vill ha en mer tuff behandling. Tekniker som används är knådningar, strykningar,  pressur, tvära friktioner och töj.