Om HemNaprapaten

Om HemNaprapaten

Mitt namn är Felix Bjuggfält och det är jag som driver HemNaprapaten, sedan årsskiftet 2020. Jag har mångårig erfarenhet som legitimerad Naprapat och har hittills hunnit med ca 6000 behandlingar. Jag tog examen från Naprapathögskolan januari 2015 och har efter det arbetat på ett par kliniker på Södermalm och Östermalm, men även ute på flera företag. Mitt brinnande intresse för hälsa och träning har även utmynnat i en Personlig Tränar-licens och jag har en flerårig arbetslivserfarenhet inom området.

Grundidén till HemNaprapaten väcktes då jag som anställd Naprapat upplevde en efterfrågan på just hem-Naprapati. Detta kunde bero på flera olika anledningar, exempelvis akuta smärttillstånd som omöjliggjorde transport till kliniken, tidsbrist, föräldraledighet eller vab-situationer. Syftet med HemNaprapaten är därför att kunna nå ut till alla er som upplever detta behov, eller ni som av andra orsaker finner en behandling i hemmet väl lämpat!

För er som hellre önskar komma till en klinik så finns jag också tillgänglig på Enskede träningsstudio varje måndag och fredag.

Naprapat hembesök

HemNaprapaten är medlem i Svenska Naprapatförbundet med inkluderad patientansvarsförsäkring.

"HemNaprapaten har hjälpt mig otaliga gånger med behandling och rehab efter olika idrottsskador. Rekommenderar varmt!"
ont i rygg och nacke Mauritz
Mauritz Armfelt
Multisportare
"Fått hjälp mot både ryggvärk och nackspärr. Smidigt att kunna få behandling på snickeriet eller hemma. Bästa!"
ont i rygg och nacke Isaac
Isaac Lidén
Egen företagare, Max träbyrå